Kort beskrivning

Jag, Pidde P är ute på skolturné och besöker skolor för att skapa rörelseglädje! Jag sjunger och dansar tillsammans med hela skolans personal och alla elever. Jag har skapat en instruktionsvideo till en av mina låtar, Kickar du så flippar jag som skolorna kan använda inför besöket och efteråt för att skapa rörelsepauser. Jag ger också barnen pep-talks om att våga tro på och följa sina drömmar och berättar om egna erfarenheter av detta. Jag hoppas att er skola blir nästa jag besöker! Kram Pidde P

Mer om Pidde P

Pidde P är en artist som gjort flera populära låtar. Bland annat har han gjort en låt tillsammans med svenska landslagets barn för att heja fram spelarna inför Fotbolls-VM, "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva", samt en låt och instruktionsvideo till de populära danserna från spelet Fortnite, "Kickar du så flippar jag".

Bidragets syfte

Jag vill att alla barn ska tycka att det är kul att gå i skolan och jag vet att det är viktigt att barn är fysiskt aktiva för att må bra! Jag vill att alla barn ska få samma möjligheter att delta i aktiviteter, de blyga, de coola, oavsett sin bakgrund, få uppleva samma glädje och att röra på sig är kul! Därför besöker jag skolor och sjunger och dansar med barnen och delar med mig av min energi och jag försöker se och lyssna till barnen. Detta ger skolan en gemenskap och förstärker deras Vi känsla, något som dom kommer ha glädje av i det fortsatta skolarbetet.

Bokningar via: kontakt@piddep.se

Citat från skolor:

” Det var stor förväntan i förväg som gjorde att många var motiverade att träna. På dagen för uppträdande hörde man "Pidde P" viskas överallt man gick och elever som sjöng och träna. Fantastiskt genomslag och en riktig höjdpunkt i arbetet kring mer rörelse.”

”Vi tyckte att det var otroligt bra att Pidde P kom till en liten skola som Nykyrka. Eleverna trodde knappt det var sant att han skulle komma. Stort tack från oss alla!!”

”Några elever som är lite blyga och tillbakadragna fick chansen att glänsa just denna dag. Dem hade övat efter instruktionsvideon och kunde dansen väldigt bra. Det uppmärksammade Pidde och gav dem beröm. Detta höjde eleverna. En härlig dag!”

”Pidde P hade en god förmåga att se och hämta upp de elever som behövde bli sedda.”

Ladda ner

Presentation R Relseturn

Instruktionsvideo till Kickar du så flippar jag
Repotage av lokaltidning
Reportage av Svt
Pidde P hemsida