Tillbaka till Inspriationsbanken

FUNtasiFabriken bjuder på inspiration!

FUNtasiFabriken / Stockholms län

Kort beskrivning

Upp och Hoppa Sverige - ett av våra bidrag till Generation Peps kampanj var en hoppfull koreografi till låten Jump med Girls Aloud. Vi HOPPas förstås att den ska användas flitigt även fortsättningsvis! 

Uppmaning - under Upp och hoppa Sverige-kampanjen presenterade vi i FUNtasiFabriken en massa härliga rörelsetips. Vi vill att ALLA ska röra sig lite mer än vanligt. Många har tagit del av Pepidemin och nu tar vi ett gemensamt krafttag för att den ska fortsätta! Ta del av vår uppmaning/utmaning med olika hoppfulla rörelser!


Uppmaning - under Upp och hoppa Sverige-kampanjen kommer vi i FUNtasiFabriken verka för mer rörelse. Vi vill att ALLA ska röra sig lite mer än vanligt under dessa veckor. Varje dag kommer vi därför presentera en uppmaning/utmaning med olika hoppfulla rörelser.

RÖRELSEKALENDER
HOPPFULLT - TILLSAMMANS SKAPAR VI HOPP! På vår hemsida publicerar vi utmaningar för dagen... :)

Hoppa högt!
Musik: High hopes, Panic at the disco

Vi tränar uthållighet och explosivitet med enkla hopp.
Satsa på att komma så högt du kan!

OM FUNtasiFabriken 

År 2006 startade vi vårt drömprojekt -  FUNtasiFabriken.  Ett alldeles eget företag där vi kan vara kreativa och göra precis det vi vill. Vi vill inspirera alla som arbetar med människor, främst med barn och ungdomar - underlätta för idrottslärare och se till att det blir mer riktigt rolig undervisning ute i skolorna.

Vi har kompetensutvecklingskurser för att inspirera - både i Sverige och utomlands, vi skapar koncept och tipsar om arbetsmetoder som vi vet fungerar bra. Vi skapar egna material, vi försöker hela tiden "känna av" vad som är på gång och arbetar mycket för hitta former som passar läroplaner mm. Vi har en egen "kollektion" med funktionella, roliga träningskläder som vi själva tycker om och gärna använder. Vi har fått förmånen att även arbeta med olika företag, vi har en rad härliga Kick-offer som vi arrangerat.
Vårt senaste projekt är att vi skapat egen musik tillsammans med musikproducenten Sebastian Fronda - ett otroligt roligt projekt som gett oss mersmak.

Vi hjälper skolor med olika dansprojekt, vi har en bred repertoar med massor med olika dansstilar och vi skräddarsyr också upplägg efter önskemål.
En av våra starka sidor är att göra det enkla effektfullt och vi vill skapa en trygghet i dansundervisningen även för de som inte dansat så mycket tidigare - detta gäller både pedagoger och barn och ungdomar förstås!

Vi har egen barnverksamhet FUNkids - barngymnastik och dans, samt musikmaterialet FUNtime med tillhörande arbetsmaterial, ett roligt och spännande sätt att arbeta med värderingsfrågor. Vår grundfilosofi är att allting går och vi är noga med att alltid se till att det blir "det lilla extra"!

Bidragets syfte

En härlig start på dagen, en brainbreak/FUNbreak under lektionerna, i personalrummet, på rasterna eller med familjen/kamraterna hemma. Upp och hoppa!

FUNtasiFabriken