Tillbaka till Inspriationsbanken

Up For Sports - Ett enklare sätt att hitta, boka och utöva sport!

Up For Sports AB

Kort beskrivning

Up For Sports - en sportmatchningstjänst som riktar sig både till tränare och sportutövare. Det är helt gratis att använda Up For Sports, både för tränare och sportutövare. Över 60 sporter finns representerade och inkluderar hela Sverige.

Alla kan registrera sig och använda Up For Sports - alla åldrar, personer med funktionsvariation, motionärer liksom elitidrottare.

Up For Sports erbjuder

  • Ett enklare sätt att hitta, boka och utöva sport!
  • Hitta och boka tränare eller utövare smidigt och enkelt
  • Lägg själv ut förfrågningar att man söker en tränare/instruktör i en viss sport på en viss plats
  • Få mail varje gång ett träningspass eller förfrågan läggs upp i sporter du är intresserad av

Vi har ett initiativ för att bidra till ett hälsosammare Sverige - Sverige Sportar - där tränare får bidrag för att genomföra gratis-pass i just sin sport. Syftet är att möjliggöra för fler personer att prova på någon aktivitet och öka tillgängligheten för sport och fysisk aktivet.

Bidragets syfte

Up For Sports möjliggör för de som tycker det är svårt att komma igång och hitta nya och lämpliga träningsformer att på ett enklare sätt hitta ett träningspass eller prova på en ny sport. Bra också för barn som vill prova på en ny sport utan att behöva anmäla sig till en terminskurs. På Up For Sports kan man hitta gratispass och prova-på-pass samt privatlektioner eller gruppträningar med avgift. Tanken är att man ska få så mycket bredd i utbud som möjligt och så mycket information som möjligt om träningen, tränaren och passet innan man bokar. Alla kan registrera sig och använda Up For Sports - våra ledord är inkludering och tillgänglighet!

Ladda ner

files genpep17sept.pdf
files sverigesportar_-_bidragsgivare.pdf
files sverigesportar_-_tra_nare.pdf

Up For Sports