Kort beskrivning

I Mårtens Träningsskola får vi utmana oss i både styrka, balans och kondition, men också med roliga utmaningar som till exempel hur många gånger vi kan kasta en tennisboll mot en vägg under 20 sekunder tid. Mårten pratar även om att alla rörelse räknas, och om vikten av att hitta det som man själv blir glad av. Filmerna är producerade av Mårten Nylen och anpassade för Generation Peps sociala medie-kanaler. 

Se alla filmer här

 

Bidragets syfte

Med Mårten Träningsskola vill Mårten tillsammans med Generation Pep inspirera till mer rörelseglädje i vardagen och att hitta det som en själv blir glad och mår bra av. 

Mårten Nylen: Därför är jag en ambassadör för Generation Pep.

Alla barn förtjänar att må bra, men tyvärr så ser inte verkligheten ut så idag. Jag tror däremot på att vi tillsammans kan förändra detta och skapa en generation full av förutsättningar, kraft och rörelseglädje. Därför är jag idag en stolt ambassadör för Generation Pep och jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa våra barn och unga mot en friskare och gladare framtid. 

Mårten Nylen är hälsoinspiratör, programledare samt föreläsare, och har bland annat synts i tv-program som Ninja Warrior och Biggest Loser. 

Se alla filmer här