Tillbaka till Inspriationsbanken

Rörelsepauser med Fanny och Patrik

Generation Pep

Kort beskrivning

Fanny och Patrik har tagit fram fyra stycken rörelsepauser där en får använda både styrka, balans och kondition. Rörelsepauserna är något längre och leds av Fanny och Patrik, som både visar och utför övningarna under hela videoklippen. Filmerna är producerade av Fanny och Patrik och kan hittas på deras Youtube-kanal Team Lost. 

Se alla rörelsepauser här

 

Fanny och Patrik: Därför är vi ambassadörer för Generation Pep 

När vi hittade Generation Pep kändes det som en naturlig del av att utveckla det vi redan gör i en riktning som verkade väldigt spännande. Vi gillar båda att träna och att sprida träningsglädje. Våra TikTok-konton växte snabbt, vi blev stora på TikTok och många barn och ungdomar hörde av sig dagligen och berättade att vi är deras förebilder och att de blir inspirerade av oss. Det kändes då naturligt att fortsätta i samma anda och inspirera till mer träning med fokus på barn och ungdomar för att få fler att röra på sig. 

Fanny och Patrik älskar att träna och tävlar båda i Swimrun. De bor i Jönköping och driver tillsammans ett företag där de inspirerar till rörelseglädje. Detta arbete har gjort de till några av de största stjärnorna på TikTok. 

Bidragets syfte

Med sina rörelsepauser vill Fanny och Patrik tillsammans med Generation Pep inspirera till enkla övningar att utföra i vardagen, både som lite längre rörelsepauser eller som ensamma övningar att göra då och då under dagen. 

Alla rörelsepauser