ICA Påsk & Halloweengrönsaker

Under Påsk och Halloween säljer ICA ett påsk- och halloweeninspirerat frukt- och gröntsortiment för att öka barn och ungas intresse för frukt och grönsaker.

I samarbete med Generation Pep har ICA tagit fram påsk- och halloweeninspirerat frukt- och gröntsortiment. Syftet är att inspirera barn och unga att äta mer grönsaker och frukt under högtider som annars har stort fokus på godis. Sortimenten finns tillgängliga i butik under respektive högtid.

Påsksortimentet

För att få fler barn att byta en del av det traditionella påskgodiset till nyttigare alternativ har ICA tagit fram ett sortiment med frukt och grönt i lekfulla förpackningar. Påsksortimentet går under namnet Frukt och grönkulla, och bjuder på bland annat harlortar och minituggisar. Sortimentet säljs i ICA-butiker under Påsk.

Läs mer om ICA's påsksortiment här.

Halloweensortimentet

ICAs halloweensortiment består av olika frukter, rotfrukter och grönsaker som på ett lekfullt och positivt sätt ska öka intresset för frukt och grönt hos barn och unga. I samband med att sortimentet säljs sker passar över hundratalet butiker även på att skapa upplevelser i butiken såsom ansiktsmålning, tipspromenader, pyssel med yngre kunder eller överraskande tävlingar och smakdemonstrationer av sortimentet. Sortimentet säljs i samtliga ICA-butiker under veckorna i anslutning till Halloween.

Läs mer om ICA's halloweensortiment här.

Aktörer bakom

ICA
Generation Pep