03 aug 2020

Annika Sjöö är ny ambassadör för Generation Pep

Annika Sjöö, dansar och träningsprofil, är ny Pep Ambassadör! Annika älskar att inspirera människor till rörelse, och känner stort engagemang för barn och ungas hälsa. Denna vecka kommer hon även köra en digital dansskola i Generation Peps sociala medier.

Nu har vi jobbat med våra Pep-ambassadörer lite mer än 8 månader och vi tycker det är så roligt. Våra ambassadörer hjälper oss att sprida vårt budskap till fler, men fyller även våra konton med roligt och utvecklande innehåll.

De kommande veckorna kommer vi presentera lite tillskott i vår ambassadörsskara och idag börjar vi med den första nya ambassadören. Vi är så glada över att få presentera vårt färskaste tillskott bland våra Pep-ambassadörer. Ingen mindre än dansaren och träningsprofilen Annika Sjöö, känd bland annat från Let’s Dance! Annika kommer dessutom köra en digital dansskola för oss den här veckan på våra sociala medier, håll utkik!

Varför har du valt att engagera dig för barn och ungas hälsa och bli ambassadör för Generation Pep?

Jag älskar att inspirera människor till rörelse och grunden till rörelseglädje läggs ju hos barn och ungdomar! Därför tycker jag att Generation Pepp är ett sånt fantastiskt initiativ och som jag är stolt över att få vara en del av! Jag är även utbildad idrottslärare så det känns naturligt för mig.

Vad är det med dans som du tycker är så roligt?

Det ger så mycket glädje samtidigt som det är roligt och svettigt!

Vad är dina bästa tips om man vill komma igång med dans?

Att våga börja! Alla kan lära sig att dansa. Du behöver inte kunna för att börja, men du behöver börja för att kunna!