Trolliz Idrottsskola

Trolliz Idrottsskola

I Trolliz Idrottsskola i Stockholm får barn mellan 3-7 år träna tillsammans med engagerade ledare och prova på olika idrotter under 6 veckor. Varje vecka introduceras en ny idrott för barnen, allt ifrån bollsporter och brottning till friidrott och gymnastik. Tanken är att barnen förhoppningsvis ska hitta sin favoritsport efter en termin hos Trolliz.

"Vi på Trolliz Idrottsskola tycker att idrott är jätteroligt! Och den idrottsglädje vi känner vill vi gärna sprida till alla barn med spring i benen.

Vi vet att det finns mängder av aktiviteter för barn idag. Men hur ska man som barn veta vad man tycker är roligt, om man inte får prova? Man måste ju få prova sig fram! Därför har Trolliz skapat en ”prova-på”-termin med ett utbud av olika idrotter, så att man får en chans att hitta de sporter man tycker är allra roligast. Med betoning på roligt; Trolliz handlar nämligen mer än något annat om idrottsglädje."

Genom att bedriva en verksamhet som genomsyras utav idrott och rörelse, fokuserar Trolliz primärt på att främja barns motorik, motverka ohälsa samt öka det livslånga intresset för daglig fysisk aktivitet.

Läs mer om Trolliz Idrottsskola.

Typ av verksamhet: Företag
Var i landet: Stockholm
Initiativet berör: Fysisk aktivitet