Medveten Livsstil

Medveten Livsstil

Medveten Livsstil vision är att vara en naturlig motkraft till ohälsan i Sverige genom inspirera våra kunder till att skapa sig en medveten livsstil som ger energi och god hälsa att må bra för att klara av alla vardagens krav.

"Våra tjänster och produkter ska vara enkla, tydliga och otvungna så att du kan använda dem säkert varje dag. Vi ska vara en resurs som gör det lättare för våra kunder att leva en hälsosam livsstil."

Med hälsoappen Gå Svårt så har Medveten Livsstil skapat en produkt som ger föreningar, skolklasser och idrottslag ett sätt att tjäna pengar till sin verksamhet samtidigt som de sprider hälsa och välmående där de bor och är verksamma. Medveten Livsstil vill ge idrottsföreningar och skolklasser ett bra alternativ till försäljning av kakor, godis och lotter.

Hälsoappen Gå Svårt är utvecklad för att ge sina användare inspiration till rörelseglädje, motivation till fysisk aktivitet och kunskap till god kosthållning och bra sömn & återhämtning. Syftet är bl.a. att lyfta upp vardagsmotion och att varje steg räknas när det kommer till din hälsa. Alla idrottsföreningar och skolklasser som har försäljning av hälsoappen Gå Svårt får ta del av gratis träningsprogram att dela ut till barn och ungdomar. Medveten Livsstil skänker 3 kr till Generation Pep för varje abonnemang som säljs av hälsoappen Gå Svårt genom idrottsföreningar, skolklasser och idrottslag.

Läs mer om appen Gå Svårt.

Typ av verksamhet: Företag
Var i Sverige: Nationellt
Initiativet berör: Fysisk aktivitet