Meaning & Play

Meaning & Play

Rockig spinning på riktiga racercyklar samt styrkeövningar som ger en helkroppsworkout. Tillsammans med effektiv & lättillgänglig rörlighet/yoga specifikt för dig på kontor så har Meaning & Play alla delar i holistisk träning. 

De tror på enkelhet och möjliggör träning både före, under och efter arbetet genom samarbeten med Cykloteket, cykelbranschen och yogastudios. Meaning & Play tror på vikten av att fokusera på sig själv, sin träning och vad som är meningsfullt för en själv. De värdesätter att du känner dig inspirerad till att göra det som är viktigt och meningsfullt för dig och erbjuder bland annat exempel och inspirationsföredrag.

"Vi vill skapa en bättre värld genom att vuxna/föräldrar mår bra – då kommer deras barn att må bra. Samt att vi direkt jobbar för att barn- och ungdomar får förutsättningar till ett bra liv!"

Meaning & Play genererar medel till barn och ungdomar genom att all vinst återinvesteras samt ges till BRIS, Barncancerfonden och Fryshuset. De använder också vinsten för att finansiera träning och mindfulness som de genomför gratis på skolor.

Typ av verksamhet: Ideell organisation
Var i landet: Stockholm
Initiativet berör: Fysisk aktivitet