KILLER INSTINCT by Lidberg & Lauren

KILLER INSTINCT by Lidberg & Lauren

Klädmärket med en Killer Instinct

Idrottsprofilerna och världsmästarna Martin Lidberg, brottning, och Mikaela Laurén, boxning, är grundare till klädmärket Killer Instinct - kläder med ett syfte. Kläderna ska förmedla en positiv känsla till alla som bär dem. Det görs genom positiva och stärkande ord som trycks på insidan av plaggen. Ord som bygger kraft och självförtroende och som kan vara anpassade till dagens utmaningar.

"Under vår idrottskarriär har vår publik och andra gett oss så otroligt mycket, det har fått oss att må bättre och prestera mer. Nu vill vi ge tillbaka den positiva känslan till andra genom klädmärket Killer Instinct" säger Mikaela och Martin.

Deras intresse för kläder har alltid funnits vid sidan av idrotten och även viljan av att stötta människor på olika sätt. Under sina idrottskarriärer har de båda arbetat inom klädbranschen med egna varumärken. När klädmärket Killer Instinct skapades bestämdes att det skulle bli ett plagg med attityd - med ett unikt syfte. Killer Instinct har positiva ord och meningar tryckta på insidan av plaggen - ord som förmedlar ett positivt mindset och stärker självförtroendet. Mikaela och Martin satsar tillsammans på Killer Instinct för att på så sätt kombinera deras stora intresse för kläder med att bidra till människors välmående.

Killer Instinct vill bidra till bättre hälsa och välmående

Både Martin och Mikaela vill bidra till välmående för människor och minska psykisk och fysisk ohälsa bland vår befolkning. När de under år 2020 var på Rinkeby Torg och höll i träning och berättade om sina respektive karriärer och om hur de målmedvetet har kämpat för att nå sina mål, fick de ett enormt positivt gensvar bland barn, ungdomar och vuxna. Då bestämde de sig för att samarbeta med den icke vinstdrivande organisationen Generation Pep som arbetar för barn och ungas hälsa.

Läs mer om klädmärket Killer Instinct på Facebook, eller på deras Instagram.

Typ av verksamhet: Företag
Var i landet: Nationellt
Initiativet berör: Fysisk aktivitet