Friskify

Friskify

Friskify arbetar med friskvård för företag genom ett erbjuda träning och utbildning. Med en friskare arbetsmiljö och genom att sprida medvetenhet om alla fördelar med fysisk aktivitet hoppas Friskify att inte bara kunna påverka några få men också att få hela dagens- och morgondagens samhälle att bli mindre stillasittande.

Friskify arbetar för att alla ska få förutsättningar att röra på sig och må bra, i detta fall genom att motivera vuxna i arbetslivet, allt som ofta föräldrar till barn som behöver en förebild för att i sin tur växa upp med fysiskt aktivitet som en naturlig del i livet. Friskifys mål är därför att skapa värde både för individer, företag och samhälle. Med devisen ”Träning är inte för vissa. Träning är för alla.” hittar Friskify vägar att motivera och engagera människor på det sätt som passar dem bäst.

Utöver personlig coaching och närvaro tillhandahåller Friskify också digitala verktyg både för arbetsgivare och anställda. Genom de digitala apparna kan man enkelt följa sin egen och företagets utveckling över tid, ta del av tips och coaching när det passar. Som företagare blir det enkelt att se hur det lönar sig att investera i en frisk personal.

“Hela tanken med att jag gav mig in i den här branschen var att bevisa att träning är något för alla, inte bara träningsmänniskan. Något alla har nytta av och framförallt rätt till. Så låt oss krossa myten om att träning är till för vissa.” - Carl Wibom, medgrundare Friskify

Läs mer om Friskify.

Typ av verksamhet: Företagshälsovård
Var i landet: Stockholm
Initiativet berör: Fysisk aktivitet