Formtoppen

Formtoppen

Formtoppen har över 15 års erfarenhet av rolig träning och en passion för att dela med sig av sin kunskap och långvariga erfarenhet inom träning och hälsa. De arbetar för ett friskare och starkare Vellinge Kommun, där fysisk aktivitet är en viktig och central grund. En balans med vila, goda kostvanor och gemenskap är andra viktiga förutsättningar i Formtoppens syn på vad som främjar hälsa.

I dagsläget har de 3 anläggningar i Vellinge Kommun (Höllviken, Skanör och Västra Ingelstad) och de erbjuder något för alla såväl för nybörjare, vältränad, ung eller gammal. Ett träningskort på Formtoppen gäller på alla deras anläggningar i Vellinge Kommun.

Formtoppen har även startat konceptet Starka som riktar sig till tjejer i årskurs 8. Under 15 veckor får tjejer möjlighet att kostnadsfritt prova på olika träningsformer som till exempel funktionell styrka, spinning, x-intervall (cirkelträning), gym, yoga/body balance och body combat. De bjuder på mellanmål, pratar om motivation och hälsa men också om vikten av balans och återhämtning. Starka är kostnadsfritt och sker i samverkan mellan Vellinge kommun, Skåneidrotten Formtoppen.

Läs mer om Formtoppen.

Typ av verksamhet: Företag
Var i landet: Vellinge Kommun
Initiativet berör: Fysisk aktivitet