Bara Friidrottsklubb

Bara Friidrottsklubb

Idrottsglädje, gemenskap och utveckling är ledorden i Bara Friidrott och genomsyrar alla föreningens aktiviteter. Med fokus på rörelseglädje arbetar de för att skapa förutsättningar för ett livslångt idrottande och träning på ett hälsosamt sätt. Bara Friidrott utgår alltid ifrån varje barns individuella förutsättningar med målet att alla ska vara stolta och nöjda med sina egna prestationer.

Bara Friidrottsklubb är en ny och nytänkande klubb. Den bildades och drog i gång sin verksamhet under sommaren 2016 och är ansluten till Svenska Friidrottsförbundet. Linda Wemmert, som är initiativtagaren till Bara Friidrottsklubb, såg ett behov av en modern förening som istället för att ha tävling som mål ser träningsglädjen som den största framgångsfaktorn och den viktiga grundpelaren i all idrottsverksamhet.

"Med idrott och hälsa i fokus och träningsglädje som mål bjuder vi i Bara Friidrottklubb med jämna mellanrum in föreläsare som på olika vis lever efter samma standard som vi. Det kan handla om hälsa, kost, om tävlingshets eller om elitsatsningar och utgallringar redan från lägre åldrar."

Läs mer om Bara Friidrottsklubb.

Typ av verksamhet: Idrottsförening
Var i landet: Bara, Svedala kommun, Skåne
Initiativet berör: Fysisk aktivitet och kost