Pep Dag i Bro

09 September

Bro, Upplands-Bro Kommun

Lördag 11:00 - 15:00

Varmt välkomna på Brodagen - en Pep Dag i Upplands-Bro Kommun!

Lokala idrottsföreningar bjuder på olika aktiviteter att prova på under dagen. Dagen kommer även bjuda på klättring, Clowner utan gränser (med prova på), trollkarl, ponnyridning och brädspelsturnering. På plats finns även ett aktivitetsområde med bland annat uppblåsbar hinderbana, hoppborg och andra fysiska aktiviteter från Aktiviteter Sverige, MTB Freestyle Show (uppvisning av världscupcyklister inom freestyle MTB), med bland annat möjlighet att få prova på att cykla på en enklare bana, ett kortare löp-lopp för de mindre och mycket mer. Dessutom sker målgången av årets upplaga av Upplands-Bro Swimrun i anslutning till Brodagen!

Kommunens prisade förskolekock Emil Spanos är på plats för att laga mat och inspirera samt bjuda på smakprover till barn och unga.

"Emil Spanos är en prisbelönt förskolekock som baserat på Livsmedelsverkets rekommendationer lagar mat till 140 barn varje dag. Prisvärd, miljövänlig och näringsrik mat är hans melodi. Tycker att vardagen i förskoleköket är mycket roligare än hans tidigare liv inom gourmetmatlagning."