18 mar 2024

Häng med på Pep Kilometern i påsk!

Barn och unga är som mest stillasittande under lov och helger, och varken påsklovet eller höstlovet är undantag. Därför vill vi inspirera fler till rörelseglädje med kampanjen Pep Kilometern.

Påsklovet närmar sig och med det också årets första Pep Kilometer. I år blir det extra kul för du får göra Pep kilometern tillsammans med vår ambassadör Fanny där du varje dag kommer få ett uppdrag på en sak du ska hitta under tiden då du springer, cyklar, rullar eller går din Pep kilometer. 

Du ska hitta alltifrån myrstackar till äpplen och hundar. Vi på Generation Pep tycker även att detta är en perfekt grej att göra tillsammans, antingen med kompisar eller med familjen. Ni kanske till och med kan utmana varandra? Oavsett så är det viktigaste att vi har roligt och att vi rör på oss på det sätt som passar just dina förutsättningar.

Vi hoppas att du är taggad på att hänga med på påskens utmaning. Du hittar schemat med varje uppdrag här, ladda ner, printa och sätt upp på kylskåpet och utmana varandra. Hittar ni alla uppdrag? 

Pep kilometern påsk, schema


Glöm inte att dela när ni gör er Pep kilometer på sociala medier, dela under #pepkm 

Nu kör vi!

En illustrerad bild med en stig, träd, en hund och en fotboll