04 feb 2021

Lekolar bidrar med produkter för att stötta Generation Pep Skola

Skolor som är registrerade i Generation Pep Skola kan ta del av en rad olika belöningar som kan underlätta längs med vägen mot en hälsosam skoldag. Nu har vi glädjen att meddela att företaget Lekolar går in och bidrar med en belöning till skolor klarat området ”Aktiva raster”.

Skolor som är registrerade i det digitala och kostnadsfria verktyget Generation Pep Skola har möjlighet att ta del av ett flertal olika belöningar som kan underlätta i deras arbete mot en hälsosam skoldag. Det finns olika belöningar beroende på vilken nivå skolan klarat. Sedan tidigare finns belöningar från bland annat Trivselledarna och Martin&Servera.

Nu har vi glädjen att meddela att företaget Lekolar går in och bidrar med en belöning till skolor klarat området ”Aktiva raster”. Lekolar kommer även finnas med och bidra med produkter inom vår nya satsning Generation Pep Förskola.

- Vi är stolta över att vara samarbetspartner till Generation Pep och tillsammans arbeta för ökad rörelseglädje i skolor och förskolor, ett väldigt viktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Vi tar nu vår mission, att få varje unge att blomma, ett steg längre genom att tillsammans arbeta för att skapa bättre förutsättningar för barns hälsa och inlärning, säger David Persson, VD på Lekolar.

Läs mer om Generation Pep Skola här.

Om Lekolar

Lekolar är marknadsledadande leverantör av lärmiljöer och pedagogiskt material till förskolor och skolor. Vi har under 50 år samlat på oss kunskap och erfarenhet av barns lärande och utveckling. En viktig förutsättning för lärande är fysisk aktivitet och Lekolar har sedan länge stöttat och varit del av olika initiativ för en skola i rörelse där vi bland annat tagit fram olika aktivitetspaket och material för brainbreaks för att nämna några.