01 sep 2017

Generation Pep och Lida Gård inbjuder till Pep-dagen i Flen

Lördag den 30 sep klockan 11.00-15.00 är alla välkomna till en rörelserik Pep-dag med massor av skoj för barn och unga och flera roliga aktiviteter på plats. Pep-dagen innehåller bland annat flera prova-på aktiviteter, ett Pep-lopp samt en tipsrunda för hela familjen.

För att inspirera till rörelseglädje bland barn och unga på ett lättsamt och roligt sätt, arrangerar Generation Pep för första gången en Pep-dag i samarbete med Lida Gård under hälsoveckan i Flen. Lördag den 30 sep klockan 11.00-15.00 blir en rörelserik dag med massor av skoj för barn och unga och flera roliga aktiviteter på plats. Pep-dagen innehåller bland annat flera prova-på aktiviteter, ett Pep-lopp samt en tipsrunda för hela familjen.

- Det här är ett koncept som vi testar för första gången nu och vår förhoppning är att fler eldsjälar runt om i landet kan tänka sig att arrangera liknande dagar i framtiden, säger Carolina Klüft, projektledare på Generation Pep.

Under dagen kommer Carolina Klüft att hålla invigningstal och även Sörmlandsidrotten och Riksidrottsförbundet finns på plats. Det kommer att finnas flera olika prova-på och uppvisningsaktiviteter, bland annat brottning, ridning, agility, badminton, bounce, pingis, scouter, friidrott, dans, golf, tipspromenad & Generation Peps egna Pep-lopp. Frukt och vatten delas också ut till alla som deltar.

Pep-dagen sker i samarbete med Lida Gård i Flen.

- Att få göra detta koncept ihop med Generation Pep känns fantastiskt roligt och det ligger så bra i tiden.  Det är också ett samarrangemang ihop med Flens Kommun och föreningsliv, säger Hannah Larsson, vd och ägare på Lida Gård i Flen.

Gratis bussar går från Bettna (Baren)-Vadsbro Stn, Hällefors Stn-Mellösa (Bysmedjan), Malmköpings station-Sparreholm (kiosken), bussar avgår 10.15 samt går tillbaka 15.00 från Lida Gård. Alla vuxna kan anmäla sig till Lida Gårdsloppet. 
Generation Pep och Hannah Larsson på Lida gård önskar alla hjärtligt välkomna till årets folkfest på Kvalité Häst & Hund och Restaurang & Café Lida Gård, Stenhammar Flen.