29 sep 2021

Missa inte årets Pep Forum!

För femte året i rad anordnar vi Pep Forum, och vi hoppas att så många som möjligt vill delta. Temat för årets Pep Forum kommer vara ”Sverige ska må bättre” och äger rum den 10 november.

Årets upplaga kommer ske i hybridform där det både finns möjlighet att delta fysiskt på plats, men även att delta digitalt. Genom detta hoppas vi att årets evenemang blir det mest välbesökta Pep Forum någonsin, förra året var vi över 1300 personer och såklart ska vi slå det i år. Detta vill du inte missa!

Årets Pep Forum kommer att ha ett tydligt fokus på att Sverige ska må bättre, men hur gör vi det? Och vad kan vi lära oss från de senaste årens pandemi? Och var ligger ansvaret framåt?

Som alltid kommer programmet att vara fyllt av en rad olika talare som bidrar med sin kompetens inom en rad olika områden. Detta är några av de talare som deltar, mer detaljerad information om programmet finner du via anmälningslänken.

Carolina Klüft, Verksamhetschef Generation Pep
Magnus Jägerskog, Generalsekreterare BRIS
Stephan Wilson, Hälsoprofil och programledare
Anders Wallensten, Läkare, epidemiolog och författare

Vi hoppas att vi ses den 10 november kl. 13.00-16.00 för en dag där vi tillsammans ska diskutera hur Sverige ska må bättre.

Pep Forum 2021 sker i närvaro av DD.KK.HH. Kronprinsessparet.

För att anmäla dig och delta digitalt, klicka här.

För att anmäla dig och delta fysiskt i Stockholm, klicka här.

Observera att det endast finns 400 platser för fysiskt deltagande och att det är först till kvarn. Vi reserverar oss för att eventuella förändringar i restriktionerna kan påverka antalet platser för fysiskt deltagande.