Hej alla PEPPARE!

Alla kan göra något och alla insatser är värdefulla. Det finns många organisationer som på olika sätt arbetar med frågor kring barn och ungdomars fysiska hälsa och till alla er som i ur och skur engagerar er: TACK! Ni är våra sanna hjältar och tillsammans en enormt positiv kraft i det svenska samhället. 

Här nedan hittar du de organisationer som ingår i vårt nätverk av Peppare.

Konkreta tips på vad du kan göra:

Generation Pep skapar nu en plattform där vi samlar olika engagemang runt om i landet så att det ska bli lätt att se vart man kan vända sig om man vill engagera sig ideellt eller få inspiration. Som Peppare är du en viktig pusselbit i detta nätverk och här nedan kan du hitta några konkreta tips på saker du som privatperson kan göra:

  • Engagera dig ideellt i en organisation som arbetar med dessa frågor. Klicka här för att läsa mer och se vilka organisationer vi samarbetar med.
  • Känner du till organisationer som jobbar med dessa frågor och som förtjänar att uppmärksammas? Tipsa oss!
  • Sprid och dela vårt budskap såväl i sociala medier som på dina barns skola och förskola. Läs mer och hitta nedladdningsbart material under Tips & Kunskap.
  • Har du frågor om livsstil och hälsa så kan du fråga våra experter om råd. Maila din fråga till info@genpep.se så matchar vi den med rätt expert

För att uppmuntra och underlätta för fler att engagera sig skulle vi vilja lyfta fram alla fantastiska initiativ här på vår webbsida. Generation Pep vill vara en plattform för detta engagemang, så om du är en organisation som delar Generation Peps vision fyll gärna i dina uppgifter och bli en del av vårt PEP-nätverk. Fyll i dina uppgifter eller tipsa oss om initiativ (stora som små) som arbetar för barn och ungdomars fysiska hälsa.

Namn på verksamhet: Fältet krävs
Vi är
Fältet krävs
Fältet krävs
Organisationsnummer: Fältet krävs
Vår e-post: Fältet krävs
Vart i landet finns ni? Fältet krävs
Vårt initiativ berör
Fältet krävs
Berätta kort om initiativet (250 tecken): Fältet krävs
Syfte: Fältet krävs
Mål: Fältet krävs
Målgrupp: Fältet krävs
Vad kostar det att delta? Fältet krävs
Beskriv hur ni arbetar för att skapa långsiktighet: Fältet krävs
Vi har god kännedom om NNR 2012:
Fältet krävs

 

    

Våra Peppare är organisationer och privatpersoner som delar Generation Peps vision. Här nedan hittar du de organisationer som ingår i vårt nätverk av Peppare.