Vem blir Årets Peppare 2018?

På Idrottsgalan den 15 januari 2018 kommer Generation Pep att dela ut ett pris till en person eller organisation som på ett inkluderande sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig.

Nomineringen till Årets peppare 2018 är nu stängd. Tack till alla er som tagit er tid att nominera eldsjälar som varje dag gör gott för barn och unga i Sverige! Priset delas ut på Idrottsgalan den 15 januari 2018.

Generation Peps vision är att alla barn och unga i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Vi vill lyfta och belöna de som skapar förutsättningar för att så många barn och unga som möjligt ska få uppleva rörelseglädje. Därför har vi skapat priset Årets Peppare! Årets Peppare är ett pris som delas ut till en organisation eller privatperson som på ett inkluderande sätt har fått många barn och unga i Sverige att röra på sig. Det är viktigt att vinnaren av Årets Peppare ska ha lyckats skapa motivation till fysisk aktivitet på ett tillgängligt sätt.

Ny chans att nominera ditt bidrag till detta pris, Årets Peppare 2019,  sker med start våren 2018, håll utkik här på hemsidan.